Maure el dinosaure

Home / Centres Educatius / Maure el dinosaure
Descripció de l'activitat

Es durà a terme a l’aula d’expressió i Teatre

L’activitat que us proposem comença amb la visualització de l’espectacle de la companyia Teatre Nu, “Maure el dinosaure”. Aquest es durà a terme al teatre del nou local de la companyia, “La Casa del Teatre Nu”.

Un cop finalitzat dividirem el grup en tres de més petits. El primer es quedarà al teatre per a parlar amb els actors, veure l’escenografia, conèixer de ben a prop els titelles de l’espectacle, i saber-ne tots els secrets. El segon grup anirà al taller on creem les nostres escenografies, els ensenyarem diferents titelles, maneres de manipular-los i podran manipular-ne ells mateixos. I el tercer grup anirà a l’aula d’expressió a moure el cos i deixar-se anar amb activitats d’expressió corporal. Així doncs , els grups s’aniran rotant, de manera que tots els grups passaran per a totes les aules i faran totes les activitats.

Tot i així, si teniu algun interès determinat per a treballar amb els nens i nenes, podem adaptar les activitats segons les vostres necessitats. Enlloc d’aquestes activitats que us proposem després de visionar l’obra de teatre, podem fer, taller de construcció de màscares i com les hem de manipular, taller de construcció de titelles, taller de manipulació, entre d’altres. Sols ens heu d’explicar la vostra idea i farem tot el possible per
a realitzar-la i adaptar-la!

Sinopsi

La Martina és una nena petita, valenta i pèl roja. En Maure és un dinosaure blau,  gros i de punxes blanques. Són amics inseparables. Comparteixen jocs, somnis i  aventures. A vegades també han d’afrontar situacions complicades. En aquest  espectacle els coneixereu.

Des d’Educació Infantil fins a Cicle Inicial

Maure el dinosaure