La lluna d’en Joan

Home / Centres Educatius / La lluna d’en Joan
Descripció de l'activitat

Es durà a terme a l’aula d’expressió i Teatre

L’activitat que us proposem comença amb la visualització de l’espectacle de la companyia Teatre Nu, “La Lluna d’en Joan”. Aquest es durà a terme al teatre del nou local de la companyia, “La Casa del Teatre Nu”.

Un cop finalitzat dividirem el grup en tres de més petits. El primer es quedarà al teatre per a parlar amb els actors, veure l’escenografia, conèixer de ben a prop els titelles de l’espectacle, i saber-ne tots els secrets. El segon grup anirà al taller on creem les nostres escenografies, els ensenyarem diferents titelles, maneres de manipular-los i podran manipular-ne ells mateixos. I el tercer grup anirà a l’aula d’expressió a moure el cos i deixar-se anar amb activitats d’expressió corporal. Així doncs , els grups s’aniran rotant, de manera que tots els grups passaran per a totes les aules i faran totes les activitats.

Tot i així, si teniu algun interès determinat per a treballar amb els nens i nenes, podem adaptar les activitats segons les vostres necessitats. Enlloc d’aquestes activitats que us proposem després de visionar l’obra de teatre, podem fer, taller de construcció de màscares i com les hem de manipular, taller de construcció de titelles, taller de manipulació, entre d’altres. Sols ens heu d’explicar la vostra idea i farem tot el possible per
a realitzar-la i adaptar-la!

Sinopsi

La Lluna d’en Joan és un espectacle que ens parla de les emocions d’un nen que ha de salvar la vida del seu pare que ha emmalaltit. En Joan és un nen que viu en una illa amb el seu pare, que és pescador.

Tots dos viuen feliços però, una nit de tempesta, un cop de mar arrabassa la salut del pare…

Des d’Educació Infantil fins a Cicle Inicial

lluna-den-Joan-lacasadelteatrenu