Activitats

Home / Activitats

PROGRAMACIÓ FEBRER

aupa quartet
aupa

Divendres, 17 de febrer AUPA QUARTET taller + concert

AUPA QUARTET és un grup de música centrat en la composició i interpretació de música moderna, donant sempre protagonisme a la improvisació en las seves peces. Els seus diferents llocs de procedència, cultures i gustos els han fet inspirar en estils tan diversos com el jazz, el funk, el son cubà o el flamenc per desenvolupar un estil propi cada vegada més reconegut. La seva música té la ambició de ser una interjecció que faci aixecar el públic i disfruti amb ells.
AUPA: interjecció que s’utilitza per animar a algú a aixecar-se o aixecar alguna cosa.
TALLER: Dissabte al matí a les 11:30 a La casa del Teatre Nu
Taller amb totes aquelles persones que vulguin participar de la preparació de dos temes que s’interpretaran conjuntament amb els membres d’AUPA al concert de la tarda.
Cal apuntar-se abans de l’1 de febrer a teatrenu@teatrenu.com o bé a escolademusica.tous@gmail.com
CONCERT D’AUPA QUARTET: Dissabte a les 19h al Casal de Tous
Concert d’AUPA Quartet amb la participació dels assistents del taller matinal, on s’hauran preparat dues peces que tocaran conjuntament amb els membres d’AUPA.
És una activitat dins el cicle Tous en Família. Organitza Ajuntament de Tous amb la col·laboració de La Casa del Teatre Nu i l’Escola de Música de Tous.
Preu d’entrades
6€ – Entrada General
5€ – Membres de gentGRANdeTous, Amics de La Casa del Teatre Nu i alumnes de l’escola de Música de Tous 5€
Podeu reservar les vostres entrades a teatrenu@teatrnu.com o bé trucant al 677519625

Classes de teatre

DIVENDRES

1er, 2n i 3er d’ESO divendres de 17h a 18:30h 4rt, 5è i 6è de primària divendres de 18:30h a 20h a partir de 4t d’ESO divendres de 20h a 21:30h Preu: 23€ al mes

Vols apuntar-te a les activitats de la Casa del Teatre Nu?

Reserva la teva entrada! Totes les activitats tenen un aforament limitat, no us quedeu sense entrada i reserveu-les amb antel·lació al e-mail teatrenu@teatrenu.com, al 93 805 08 63 o directament a La Casa del Teatre Nu.   Anima’t i posa’t en contacte amb nosaltres!   Segur que ens ho passarem molt bé!