T’acollim

Home / T’acollim

El Teatre Nu som una companyia estable, amb una infrastructura i un equip sòlids que ens permeten tirar endavant els projectes que ens engresquen i ens apassionen.

Les nostres experiències

Mrs Brownie

Gairebé per casualitat vam conèixer un dia la Laura Guiteras. Però com que les casualitats diuen que no existeixen ara ja sembla que ens coneixem de fa molt temps.

En la nostra primera trobada la Laura ens va explicar el seu projecte de fer néixer Mrs. Brownie: tota una diva de la música negra. Des d’aleshores hem anat fent créixer el projecte i ben aviat l’estrenarem. Que per molts anys!

Sopa de pedres

L’any 2010 la Marta Gorchs i l’Agustí Cardona ens van fer la proposta de produir i tirar endavant un projecte ben curiós i engrescador: l’adaptació teatral del conte sopa de pedres fent servir diferents tècniques de circi teatre de moviment.

Amb la Marta ens coneixíem de feia un parell d’anys, des de que havia entrat a la companyia per fer l’espectacle Somnis d’Alícia. Ja se sap que les hores de gira i furgoneta donen per molt, sobretot per fer créixer la complicitat i la confiança. Així que la idea de tirar endavant aquell projecte ens va semblar ben engrescadora. L’experiència va ser un èxit i, a la gran experiència artística que va suposar conèixer un nou llenguatge, s’hi va sumar la satisfacció de poder fer la nostra obra a moltíssimes poblacions de Catalunya.

Vols treballar amb nosaltres?

Si tens una idea i tens ganes de fer-la créixer amb nosaltres, contacta’ns i qui sap si ben aviat no podrem compartir els nostres projectes i inquietuds.