Activitats

Home / Activitats

PROGRAMACIÓ SETEMBRE

Cambó/Companys és un monòleg parlamentari on l’actor Carles Martínez es posa en la pell de dues figures claus de la defensa del catalanisme al segle XX, Francesc Cambó i Lluís Companys.  L’espectacle, ideat i dirigit per Frederic Roda, està basat en el moviment insurreccional del 6 d’octubre de 1934 a Catalunya, quan Companys va declarar l’Estat Català dins la República Federal Espanyola. Un espectacle dividit en dues parts: en la primera, Martínez dóna veu a Cambó en el seu discurs en defensa de l’Estatut català al Parlament de la República Espanyola el desembre de 1934, després dels fets del 6 d’octubre. En la segona part, ens traslladem al maig de 1936, al Parlament de Catalunya, on Companys defensa les llibertats del poble català. Cambó/Companys neix d’un procés de recerca i escriptura que fa 30 anys Roda va dur a terme  i va estrenar juntament amb Carles Martínez quan tan sols ell tenia 22 anys. En aquell moment la obra va passar bastant desapercebuda però avui dia, amb l’actual situació política, el monòleg Cambó/Companys, torna a fer vibrar el públic convidant-nos a reflexionar sobre les tenses relacions entre Catalunya i Espanya i el catalanisme. Uns discursos que fa 80 anys va marcar la història d’un país i que encara avui són vigents. Després de l’actuació hi haurà un petit col·loqui amb l’actor.

Classes de teatre

DIVENDRES

1er, 2n i 3er d’ESO divendres de 17h a 18:30h 4rt, 5è i 6è de primària divendres de 18:30h a 20h a partir de 4t d’ESO divendres de 20h a 21:30h Preu: 23€ al mes

Vols apuntar-te a les activitats de la Casa del Teatre Nu?

Reserva la teva entrada! Totes les activitats tenen un aforament limitat, no us quedeu sense entrada i reserveu-les amb antel·lació al e-mail teatrenu@teatrenu.com, al 93 805 08 63 o directament a La Casa del Teatre Nu.   Anima’t i posa’t en contacte amb nosaltres!   Segur que ens ho passarem molt bé!